Цьогоріч у Черкаській області курятини в середньому стали менше споживати на 7 кг. Про це на своїй сторінці у "Facebook" повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
З початку року лише у Дніпропетровській області збільшилося споживання курятини. Жителі цього регіону можуть дозволити собі на 1 кг цього м’яса більше на початок листопада, ніж на початку року. А найбільше падіння споживання сталося в Києві – 20 кг.
До класичного борщового набору увійшли такі інгредієнти: свинина – 600 г, картопля та буряк – по 500 г, капуста – 300 г, морква та цибуля – по 200 г, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 – 4 л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 250 г.
Як з'ясувалось, на початок листопада 2018 року найдорожче зварити борщ в Одеській області – 105,3 грн, тоді як найдешевше в Тернопільській області – 91,1 грн. Різниця у вартості складає 14 грн, або 13%.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram