Черкаські студенти отримали призові місця на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

15 жовтня 2018, 17:33

Третій рік учні ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” посідають призові місця у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій “BestCookFest” у різних номінаціях, пише Інфоміст з посиланням на Управління освіти і науки Черкаської ОДА.

Цьогоріч заклад освіти та галузь прославили Ярослав Недбайло, який отримав срібну медаль у номінації “Страви з птиці”, та Катя Терещенко, що здобула “срібло” у номінації “Сучасна кухня”. Учні Черкаського ВПУ змагалися зі студентами  навчальних закладів Києва, Харкова та Ужгорода. Участь у конкурсі також взяли представники з Азербайджану, Туреччини та Сербії.

Вгору