Кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, засновник соціального проєкту зі зміни культури харчування «CultFood», співзасновник ресторану «Сто років тому вперед» Євген Клопотенко (Ievgen Klopotenko) виступить на фестивалі.
Євген презентуватиме в Черкасах книгу «Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати» видавництва "Книголав".
У книжці представлені авторські рецепти, які приготувати під силу кожному, а головне, на них не потрібно витрачати багато часу та коштів.
Нагадаємо, фестиваль відбудеться 11-13 жовтня у філармонії м. Черкаси.
Читайте також: Пісні на вірші Іздрика і мультфільм «наживо»: 5 родзинок Черкаського Книжкового фестивалю
За інформацією із прес-служби Черкаського книжкового фестивалю.
Читайте також: Фалафелі, нагетси та корисні бургери: як може змінитися шкільне харчування у Черкасах
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram