За 9 місяців цього року працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області перевірили 280 харчоблоків у дошкільних та шкільних закладах Черкащини. У 192 випадках виявлено порушення.
З них - 25% порушень пов’язані із санітарним станом обладнання харчоблоків та інвентарю, 12% - з продукцією, яка надходить, зберігається та готується в харчоблоках, 7% випадків стосуються порушень з боку персоналу. І 10% - це недоліки у технологічних процесах приготування страв.
Про це розповів начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в області Юрій Квас під час семінару щодо безпечного харчування дітей.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram