У січні-серпні 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року у Черкаській області тонн було вироблено 287,3 тис. м'яса (в живій вазі). З таким показником регіон опинився на 2-му місці. Лідером з виробництва м’яса стала Вінницька область, в активі якої 298,6 тис. тонн.
Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область. Її здобутки заважили на 192,8 тис. тонн.
Про це свідчать дані державної статистики, пише Діловий регіон.
Загалом протягом січня-серпня 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м'яса (в живій вазі) зросло на 1,1% до 2,012 тис. тонн.
Найменші показники продемонструвала Луганська - 17,5 тис. тонн, Миколаївська - 21,2 тис. тонн та Сумська області - 37,7 тис. тонн.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram