Другий у Черкасах та вже восьмий по всій Україні спеціалізований магазин мережі «М’ясомаркет» відкрився сьогодні, 25 вересня. Магазин розташований за адресою: вулиця Добровольського 5/1 (площа 700-річчя).
Нагадаємо, що перший такий маркет запрацював у Черкасах 28 серпня. Проте агрохолдингу МХП ще є чим дивувати покупців — у магазині розпочав роботу абсолютно новий відділ, де готують шаурму, донери та сендвічі - Döner Market.
Партнер компанії МХП та власник нового «М’ясомаркету» Дмитро Шатілов розповідає, що формат магазину з таким асортиментом, готовими продуктами та сервісом, відрізняє його від інших подібних м’ясних магазинів.
— Ми є компанією-партнером МХП у трьох областях нашої країни: Луганській, Донецькій та Черкаській. Весь той досвід, який ми здобули, буде реалізований саме в цих магазинах. Сьогодні ми передаємо естафету наступним містам та сподіваємося, що найближчим часом мережа «М’ясомаркетів» стане національною в Україні. А від себе гарантую, що тут буде дуже смачно та, що не менш важливо, безпечно, — говорить Дмитро Шатілов.
Голова правління агрохолдингу МХП черкащанин Юрій Косюк зазначає, що мережа «М’ясомаркетів» створена з метою підтримки інших українських бізнесменів.
— Ми хочемо мати тільки стандарти якісної роботи та дати частину продукції для цих маркетів нашим партнерам. Це не історія, коли ми відкриваємо свої магазини. Ні. Це магазини наших партнерів, які можуть зробити свій успішний бізнес разом з нами, — розповідає Юрій Косюк.
За його словами, мережа «М’ясомаркетів» — це місце нового сервісу.
— Це історія скоріше про новий рівень сервісу, ніж про товари. Наша мета полягає в тому, щоб продавець став для покупця добрим порадником. Щоб він знав уподобання своїх клієнтів та міг допомогти у вирішенні гастрономічних проблем. Саме тому ми були першими, хто створив таку посаду, як м’ясний сомельє. Ми дуже довго та прискіпливо готувалися до відкриття та вивчали потреби українців, аби є наш сервіс був на найвищому рівні, — говорить Юрій Косюк.
Працівник «М’ясомаркету» Владислав займається тим, що надає рекомендації покупцям щодо вина під обрані продукти та страви.
— У цій сфері потрібне просто бажання працювати. Ми навчаємося бути в контакті з клієнтами та розуміти, що вони хочуть, — говорить Владислав.
М’ясний сомельє Анна вважає свою професію дуже цікавою та перспективною.
— Це дуже крута робота для тих людей, яким подобається постійний розвиток та які хочуть пізнавати щось нове. Сомельє — це експериментатор, адже спочатку він сам тестує нові страви. Ми радимо покупцям м’ясо, яке можна буде приготувати в різних варіаціях. Орієнтуємося на людей, на їхні вподобання, — каже дівчина.
Анна говорить, що м’ясний сомельє дає не тільки поради, а й може зібрати для покупців повний пакет продуктів та спецій, з якого приготувати страву та розписати детальний рецепт.
Під час відкриття нового магазину не залишили без приємностей і відвідувачів. Перші 100 покупців отримали в подарунок шаурму та напій, а дітей потішили альбомами з наклейками від «Нашої Ряби». Також за придбану продукцію на суму від 300 грн дарували екосумки. А в акційні години всі покупці отримали додаткові бонусні бали. Крім того, на відвідувачів чекала незвична розвага — можливість пограти на барабанах в окулярах віртуальної реальності.
Також варто зазначити, що для забезпечення карантинних вимог, всередину магазина пускають не більше шести відвідувачів одночасно.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram