У Черкасах відкрили вже третій «М’ясомаркет»

16 жовтня 2020, 16:02

Мережа спеціалізованих магазинів від МХП «М’ясомаркет» продовжує розвиватися в Черкасах. Вже третій заклад відкрили на вулиці Благовісній 269/16 (Центральний ринок) сьогодні, 16 жовтня.

Нагадаємо, що інші два «М’ясомаркети» в Черкасах розташовані за адресами: вулиця Чорновола 52/1 (поряд із колишнім кінотеатром «Мир») та вулиця Добровольського 5/1 (площа 700-річчя).

Керівник управління по роботі з франчайзі в МХП Дмитро Морозов розповідає, що основне завдання мережі «М’ясомаркет» - подарувати клієнтам не лише відмінне обслуговування та якісні товари, а й позитивні емоції. 

- Ми відкриємо вже третій магазин в Черкасах та чотирнадцятий по всій Україні і кожен з них - як дитина для нас. Ми створюємо «М’ясомаркети» з душею та любов’ю, адже хочемо допомогти нашим споживачам харчуватися смачніше, швидше та приємніше. Для цього у наших магазинах працюють м’ясні сомельє. Це не продавці, яких ми звикли бачити в звичайних маркетах. Це люди, які можуть стати шеф-кухарями для вашої родини, - зазначає Дмитро Морозов. 

М’ясний сомельє Світлана розповіла про особливості своєї професії та те, чим її посада відрізняється від звичайного продавця чи касира. 

- М’ясний сомельє - це людина, яка допомагає у виборі м’яса, може порадити новий рецепт або спосіб приготування страви, допомогти підібрати спеції та маринади. Ми стараємося бути ближчими до наших покупців, знаходити з ними спільну мову та допомагати у виборі продукції, - каже дівчина.

Також вона розповіла, що до мережі «М’ясомаркетів» люди найчастіше приходять за курятиною, свининою, фаршем та ковбасою власного приготування. 

Директор ТОВ ТД «Черкасириба» Артем Шемет говорить, що третій «М’ясомаркет» в Черкасах увібрав у себе все найкраще, що створили в попередніх двох. 

- Наші «М’ясомаркети» відрізняються від інших спеціалізованих магазинів тим, що ми робимо все задля комфорту споживача. Тут люди можуть придбати не лише м’ясо, а й супутні до нього товари. Це такий собі міні-маркет, до якого клієнт може зайти після роботи та купити все необхідне для приготування вечері. Маючи такий магазин біля будинку або офісу, можна щодня підбирати різні продукти та дивувати своїх рідних або друзів смачними стравами. У наших планах відкрити ще щонайменше чотири такі «М’ясомаркети»  у Черкасах, аби завжди бути поруч із нашими покупцями, - каже Артем Шемет.

Він також зазначив, що в новому «М’ясомаркеті» діє спеціальний відділ Döner Market - місце, де можна скуштувати “здорову” шаурму, сендвічі та донери. Готують страви з м’яса високої якості, лише свіжих овочів та спеціального соусу, який є авторською розробкою технологів МХП. 

Черкащанка Світлана говорить, що вже не вперше відвідує «М’ясомаркет».

- Ми були в інших черкаських магазинах цієї мережі і нам дуже сподобалося. Обслуговування тут завжди якісне, а вибір продукції великий. Я зараз обираю саме ці магазини, особливо подобаються курячі стегенця без кісток, які можна придбати лише тут, - каже Світлана.

Сьогодні протягом дня для відвідувачів нового «М’ясомаркету» діятимуть акції, першим 100 покупцям даватимуть подарунки: маленьку шаурму та освіжаючий напій, а дітям - альбоми з наклейками від “Нашої Ряби”. Також, у зв’язку з карантинними обмеженнями, до магазину пускатимуть по вісім покупців за один раз.  

Поділитись

Коментарі

тоня сказав:

мясні-бутіки на громадських зупинках…як вам містяни?

ЮЗР сказав:

Теперь пора Бухломаркет открывать..карентин

Вгору