Три факти про SOCAR, яких ви точно не знали

10 березня 2021, 12:38

Не так давно подорож на автомобілі для тих, хто дотримується здорового способу життя, вважалася справжнім випробуванням. Адже для того, щоб харчуватися так, як хочеться, доводилося брати з собою контейнери з салатами та каву в термосі. Але все змінюється. І ось уже не тільки в закладах громадського харчування, а й на заправках ви можете знайти й каву без кофеїну, і рослинне молоко, і безліч натуральних, органічних товарів, безпечних для здоров'я. Ми зібрали для вас три найдивовижніших факти про мережу АЗК SOCAR, які відкриють вам компанію з нового боку.

Страви з рослинного м'яса

За статистикою більше ніж 5 мільйонів українців відмовляються від продуктів тваринного походження — молока, м'яса та риби — на користь рослинних аналогів. Деякі тому, що на собі відчули наслідки смачної, легко доступної, але катастрофічно шкідливої їжі, а деякі — слідуючи світовим трендам.

Відповідальний бізнес намагається прислуховуватися до очікувань споживачів. Наприклад, на SOCAR ви можете знайти бургери з котлетою з рослинних інгредієнтів. Її майже неможливо відрізнити від яловичини по консистенції, запаху, смаку і кольору. У складі тільки рослини: горох, рис, вода, картопляний крохмаль, олія каноли та буряковий сік.

Біорозкладний посуд з крохмалю

Як відомо, звичайний пластик розкладається століттями, а людство щодня викидає на звалища тонни пластикового посуду. Все частіше лідери думок говорять про "smart consumption" і необхідність відмовитись від подібної тари. На жаль, одноразовий посуд з інших, більш екологічних матеріалів, поки помітно дорожче, але альтернатива є. Наприклад, в маркеті на SOCAR ви можете придбати набір тарілок і склянок з кукурудзяного крохмалю. Такий Біопосуд — запорука безпеки та екологічності. Він простий в утилізації. І буде дуже до речі тим, хто дотримується в житті простого принципу: «Хочеш змінити світ — почни з себе!»

Страви з халяльного м'яса

Як відомо, натуральними вважаються продукти, виготовлені за стандартами халяль. Для мусульман термін «халяль» — це в першу чергу підтвердження відповідності ісламським традиціям приготування дозволеної їжі. Для всіх інших — халяльні продукти екологічно чисті, не шкідливі для людського організму, без хімічних добавок і ГМО, продукція, яка виготовлена з ретельним дотриманням санітарно-гігієнічних правил. На SOCAR з халяльного м'яса роблять фірмові донер-кебаб з куркою або телятиною, а також справжній азербайджанський плов. До речі, є і плов з овочами — для затятих вегетаріанців.

До зустрічі на SOCAR!

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору