“Пішло, як карпаччо”: відома черкаська письменниця розповіла, як їла свою плаценту

05 серпня 2020, 23:03

фото з мережі

Співачка та письменниця Ірена Карпа розповіла, як їла свою плаценту. Пише "ТСН".

Так, на сторінці в Instagram знаменитість пригадала свої другі пологи. Артистка народжувала дівчинку Каю вдома в Барселоні. Помічницею Карпи була француженка Жюльєта, яка замість анестезії заварювала Ірені чай із кориці та після народження малюка дала письменниці з’їсти плаценту.

- Коли вже Кая народилася (дуже легко, всього за 4 години, з відкритими кулачками, розслаблена, на противагу первістці Корі, що виходила 23 години), Жюльєта зробила страшне. Дала мені з’їсти шматок плаценти. Бо так роблять тварини, бо у плаценті дуже багато поживних речовин. Підозрюю, на цьому моменті частина чоловіків і жінки зі слабкими нервами вже вийшли із зали. А для міцної психологічно решти я додам, що плаценту Жюльєта поклала мені на абрикосу. Ну і нічого – пішло, як діти в школу. Ну чи як карпаччо. Решту плаценти ми закопали в катарському замку Пейрепертуза, користуючись лопаткою для перевертання млинців, - поділилася Карпа.

Зірка зазначила, що з того часу йога стала для неї символом трансформації та відкриттям незвіданого.

Підписники Ірени її зізнання не прокоментували. Юзери лише зазначили, що також полюбляють займатися йогою.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору