Для черкащанина не достатньо бути просто барменом, хлопець – активний учасник всеукраїнських змагань. Це дає йому можливість самореалізуватися, адже обов’язковою вимогою для участі в змаганнях є приготування авторського коктейлю. Максим придумав чимало коктейлів, останній – "Яблучний Санді". В його основі ірландський віскі, яблучний сироп із запечених яблук. Попри невелику кількість компонентів, саме за цей напій бармен отримав найбільшу кількість балів на всеукраїнському чемпіонаті.
Фото надав герой публікації.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram
Максим Зубенко працює барменом у ресторані "Faro del porto", у професії – понад 8 років. Хлопець бере активну участь у всеукраїнських чемпіонатах. Цьогоріч серед 40 претендентів Максим став першим, виборовши звання "Найкращого бармена України", пише "in.ck.ua".
Професія бармена зацікавила хлопця можливістю спілкуватися з різними людьми. Цей фах не такий простий, як може здаватися на перший погляд. Бармену треба знайти підхід до кожного відвідувача, а також опанувати базу коктейлів, аби орієнтуватися у дозуваннях, готуючи напій.
Професіоналізм бармена оцінюють за рівнем флейрингу. Для Максима це улюблена справа. Хлопець запевняє: справжній гуру жонглювання використовує більше ніж два предмети. А все, до чого торкається бармен, має обертатися.