Черкаська облспоживспілка організувало харчування осіб, залучених до зведення фортифікаційних споруд на сході.
Так, в період з 11 травня по 1 червня 2015 року (перший етап будівництва) та з 26 червня по 13 липня 2015 року (другий, завершальний етап), працівники галузі громадського харчування споживчої кооперації Черкащини працювали в Донецькій області вахтовим методом, змінюючи бригади щотижнево.
Всі продукти, а також посуд та інвентар, необхідні для забезпечення харчування людей в «польових», не пристосованих для роботи умовах, були придбані коштами Споживспілки.
Загальний кошторис витрат Споживспілки на організацію та проведення харчування становив близько 300 тис. грн.
«Виходячи із вдячності будівельників, яку вони висловлювали працівникам кухні, - а ми навіть отримали листи-подяки, адресовані правлінню Споживспілки за смачні страви, якісне і привітне обслуговування, - вважаємо, що поставлене завдання нашими спеціалістами було виконано», - говорить голова правління Споживспілки Віктор Боїн.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram