Гнилі кишки і вода з кров’ю: журналісти показали, як у Черкасах роблять ковбасу

14 травня 2019, 13:37

 

Гнилі кишки і вода з кров’ю: журналісти показали, як у Черкасах роблять ковбасу

Фото - тематичне

Недарма кажуть, що якби ми знали, з чого роблять товари у магазинах, ми ніколи б цього не їли. Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу.

Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.

Глядачам програми показали м'ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.

Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.

Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, аби міська влада вжила заходів. У коментарі «Про все» чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.

Повне відео можна переглянути ТУТ.

 

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору