Держпродспоживслужба Черкащини готується до введення “червоної зони” карантину

01 листопада 2021, 08:42

На території Черкаської області, як і по всій Україні, спостерігається стрімке поширення захворюваності на COVID-19, інформують у ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській облаті.

За визначеними показниками Черкащина наближається до «червоного» рівня епіднебезпеки, наслідком чого буде введення заборони на:

  • роботу закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень на винос;
  • роботу ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо;
  • роботу непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
  • роботу закладів освіти, окрім закладів, де 100% працівників мають зелений COVID-сертифікат;
  • проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
  • роботу закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки;
  • роботу закладів, що надають послуги з розміщення (хостели, готелі тощо).

Важливою інформацією для суб’єктів господарювання є те, що ці обмеження не будуть застосовуватися у разі наявності у всього персоналу та всіх відвідувачів закладів чи заходів, крім осіб до 18 років, зелених COVID-сертифікатів.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Черкаській області розроблені роз’яснювальні друковані матеріали, які у ході перевірок роздаватимуться суб’єктам підприємницької діяльності.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору