Волонтерський підрозділ «Укропський сухпай» потребує продукти борщового набору, крупи, макаронні вироби та робочі руки для виготовлення напівфабрикатів для українських вояків.
Про це повідомили волонтери під час фестивалю «Холодний Яр», що проходив днями в Грушківці. Для виготовлення сухих супів та борщів необхідні:
- Свіжі продукти борщового набору (картопля, буряк, морква, капуста, цибуля, болгарський перець та часник);
- Крупи та макаронні вироби (гречана, пшенична, рисова та макарони);
- Спеції (петрушка, кріп, селера, пастернак, перець чорний, червоний, духмяний та інші).
Окрім продуктів волонтери потребують парафін, віск та металеві бляшанки для виготовлення окопних свічок.
Допомога приймається в будівлі колишньої тютюнової фабрики (вхід з вул. Дашковича, біля центральних воріт).
Контактні телефони: (093) 767-08-99, (096) 400-47-22, (095) 344-32-76 – Олександр, (066) 506-12-28 – Микола, (067) 930-28-33.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram