У Черкасах пройде ІІ-ий традиційний турнір з боксу

06 жовтня 2018, 11:01

Турнір з боксу для вихованців спортивних шкіл міста Черкаси влаштують 19 жовтня в спорткомплексі «Манеж». Традицію проведення такого боксерського турніру започаткували минулого року. Тоді поєдинки провели 14 жовтня – в День захисника України і присвятили його пам’яті та героїзму учасників АТО. Цьогоріч організатори обіцяють не менш цікавий турнір.

Як і попереднього року метою турніру є виховання спортивної та патріотичної молоді, налаштованої на здобуття перемоги, яка цінує та знає своїх героїв. Ідея такого турніру належить громадській організації «Черкаський союз учасників АТО», яку від самого початку підтримує народний депутат України Владислав Голуб, патріоти та інші меценати міста.

Покажуть свої уміння та позмагаються за призи понад 50 вихованців спортивних клубів міста Черкаси та Боксерського клубу СК «Манеж», на базі якого і проведуть змагання. Вік учасників - від 2010 р.н. і старше.

- Ми організували такий турнір для всіх хлопців нашого міста хто може і хоче тренуватися, щоб в подальшому вони змогли себе реалізувати, спонукаємо їх займатися спортом, відшуковуємо спонсорів, меценатів, які нам допомагають, популяризуємо бокс, робимо наше місто сильнішим, здатним до перемог,- розповів тренер Боксерського клубу «Манеж» Артем Савенко.

За призові місця організатори обіцяють цінні подарунки, солодощі та грошові винагороди, у цьому допоможуть і постійні спонсори та меценати турніру.

- З народним депутатом Владиславом Голубом ми співпрацюємо не вперше. Минулого року він підтримав нашу ініціативу і став одним із спонсорів турніру, таким чином ми започаткували цю традицію свята боксу і далі будемо щороку його проводити»,- розповів співорганізатор турніру голова ГО «Союз учасників АТО» Олексій Колісник.

Тож організатори й учасники турніру запрошують підтримати їх у поєдинках.  

Турнір проведуть за адресою: вул. Пастерівська, 102, Спорткомплекс «Манеж», другий поверх, початок о 15 год. Вхід вільний.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору