Уманчанина судитимуть за крадіжку човна

17 квітня 2014, 09:53

Працівники міліції встановили особу чоловіка, що скоїв крадіжку човна.

До Уманського міськвідділу міліції звернувся 58-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку човна. Як пояснив потерпілий, на березі Осташівського ставу він облаштував місце для його зберігання.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Черкаській області.

Човен знаходився в чагарниках та за допомогою ланцюга приєднувався до дерева. Проте коли в черговий раз господар зібрався порибалити, то знайшов лише розірваний ланцюг. Правоохоронці, вислухавши потерпілого, розпочали пошуки. Оглянувши місце, де зберігався човен, оперативники почали перевірку місцевих пунктів прийому металобрухту. На одному з них було виявлено зниклий плавзасіб.

Працівники пункту розповіли правоохоронцям, що човен їм привезли на вантажівці місцеві жителі. Отримавши опис зловмисників, співробітники міліції встановили їх особи та доставили до міськвідділу для дачі пояснень, де один із затриманих зізнався в скоєнні правопорушення та пояснив, що за допомогою лому розбив ланцюг, а потім найняв господаря вантажівки перевезти на металобрухт, начебто своє майно.

Наразі відносно 48-річного затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору