З початку року на Черкащині вироблено 400 тонн ковбаси

14 червня 2017, 07:05

Головне управляння статистики в Черкаській області порахувало кількість вироблених харчів на Черкащині, пише "Дзвін".

Так, на підприємствах з виробництва харчових продуктів і напоїв у січні–квітні 2017 року було вироблено 1,1 тис. тонн м’яса свіжого чи охолодженого великої рогатої худоби,  458 тонн м’яса свіжого чи охолодженого свиней, 87,5 тис. тонн м’яса свіжого чи охолодженого свійської птиці, 394 тонн виробів ковбасних, 27,6 тис. тонн олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих),  2 тис. тонн масла вершкового, 856 тонн сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), 6,3 тис. тонн сирів жирних, 40,2 тис. тонн борошна, 19,3 тис. тонн круп, 8,1 тис. тонн хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, 1,3 млн. дал горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, 337,7 тис. дал пива солодового (крім пива безалкогольного і пива з вмістом алкоголю не більше 0,5%), 1,0 млн. дал напоїв безалкогольних.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору