Із 17 лютого 2020 року в меню шкільної їдальні Опорного НЗ "Білозірська ЗОШ І-ІІІ ст." додано страви із рецептурника Євгена Клопотенка.
Тепер шкільні кухарі готують для унів "Чахохбілі", "Болоньєзе", курячі нагетси та стіки, овочеву "Паелья", запіканка "МАК енд чиз", печеня "Три види овочів" та по домашньому, курячий шніцель, картопляні галушки, картопляний гратен, картоплю запечена з куркумою та інші страви.
У новому меню страви, які смакують дітям, і це цілком здорова, поживна та смачна їжа. Адже у новій формулі здорового харчування, виробленої Євгеном, менше солі та цукру, а соуси готують на основі овочів.
Про це повідомляють на сторінці Опорного НЗ "Білозірська ЗОШ І-ІІІ ст."
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram