На Черкащині знизилось виробництво м’яса та ковбасних виробів

03 лютого 2019, 08:04

За інформацією управління агропромислового розвитку Черкаської торік у  харчовій промисловості регіону відбувся спад виробництва продукції на 1,6 % порівняно з відповідним періодом 2017 року.

Про це повідомляє "Діловий Регіон".

Водночас зросло виробництво таких видів продукції:

- спреди та суміші жирові, що містять масову частку загального жиру від 50% до 85 %, у тому числі молочного жиру в жировій фазі не менше ніж 25% на 222,6 %

- молока сухого знежиреного (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5 %), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг на 114,9 %.

- продуктів готових харчових із зернових культур, одержаних шляхом здуття або смаження зерен на 39,7 %,

- пива солодового 34,5 %,

- масла вершкового – 19,1 %

- пряників на 21,5 %

- овочів та грибів, сумішей овочів, свіжих або варених у воді чи на пару, заморожених (крім картоплі) на 18,3 %,

- лікерів з вмістом спирту не більше 45,4% на – 18,9 %,

- зерна зернових культур плющених, перероблені у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені на 15,2 %,

- риби копченої на 9,0%

В той же час, зафіксовано спад у виробництві виробів ковбасних – 64,6 %, курей, курчат свіжих чи охолоджених на 48,8 %, м’яса свиней свіжого чи охолодженого на – 44,8 %, хліба та хлібобулочних виробів на – 11,7 %, олії соняшникової нерафінованої на 2,5 %, круп на – 4,2 %.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору