Очільник області Ігор Табурець узяв участь у партнерській зустрічі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи». Захід відбувся на Київщині. Його ініціювала перша леді Олена Зеленська.
– Ми на Черкащині вже оновили меню у 100% шкіл, відповідно до рецептурного збірника Євгена Клопотенка, та впровадили систему безпечного харчування НАССР, – розповів начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Більшість закладів організовують його самостійно, є також кейтерингові послуги та аутсорсинг. Усіма видами харчування в нас охоплено 86% учнів.
У Черкаській області підготовку кваліфікованих робітників за професією „Кухар“ здійснюють 13 закладів професійної (професійно-технічної) освіти. З них – 8 мають ліцензію на підвищення кваліфікації кухарів.
За інформацією пресслужби Черкаської ОВА
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram