“Гнилі помідори та антисанітарія”: у Черкасах обстежили харчоблоки шкіл та садочків

23 червня 2021, 18:01

Наприкінці навчального року журналісти "ТСН" провели ревізію кухонь дитячих закладів України, щоб зрозуміти причини частих отруєнь дітей. 

Журналісти разом із ГО "Контроль захисту прав споживачів" та інспекторами Держпродспоживслужби місяць обстежували десятки кухонь, їдалень та складів з харчами у чотирьох областях України: Херсонській, Чернівецькій, Миколаївській та Черкаській.

У Черкасах інспектори знайшли на всіх обстежуваних харчоблоках несвіжі овочі. На одному - подавлені гнилі помідори. 

- Навряд би виробник привіз таку гниль у супермаркет, а сюди можна... Садки і школи наче заручники тендерних махінаторів - приймуть і таке, готувати ж треба. І сьогодні з цих овочів готують борщ дітям, - зазначила авторка сюжету ТСН.

Детальніше у відео:



Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору