Черкаські волонтерки сушать для бійців навіть підливку та часник з червоним перцем (фото)

14 січня 2015, 20:09

1

“Сухі” страви від черкаських волонтерок на передовій розходяться на «ура», інформує ГромЧе.

Останнім часом бійці відмовляються практично від усіх продуктів, але все більше просять передавати їм черкаські «сушені» борщі та супи.

2

– Зараз, на щастя, з продуктами у наших хлопців все нормально. У цьому плані вони вже не потребують практично нічого, відмовляються від усіх продуктів. Єдине, що просять – сухі пайки, які готують наші дівчата, – розповідає волонтер ініціативи «Наш батальйон» Вячеслав Скічко.

3

 

Волонтерка Катерина Дубрава демонструє вже готові до відправки страви.

– Ось такі «сухі» грибні супи готують наші дівчата. А ще фасують макарони разом із сушеними овочами, що слугують за підливку, – дістає із коробок акуратні пакунки. – Для тих, хто любить гостре, окремо сушать часник та червоний перець.

4

За словами волонтерки, усе це нарозхват іде на передовій.

– Багато де немає умов для приготування рідкої їжі. Тому зручно мати напівфабрикати, що за 15 хвилин перетворюються у повноцінну страву, – констатує Катерина Дубрава. – Вдячні бійці і за сухарики, оскільки подекуди не буває хліба.

5

 

 

Впродовж тривалого часу волонтерки не могли виготовляти «сушені» страви у великій кількості, оскільки не мали вакууматора потрібної потужності.

– Нині, коли обладнання вже працює, виявилося, що й цього замало. Від ще одного вакууматора ми б не відмовились, адже дівчата можуть виготовляти більше страв для наших бійців, – відзначає Катерина.

 

Для охочих допомогти всі запитання та уточнення за телефонами: (063)964-83-08 Ірина, (063)227-96-14 Катерина

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору