Вже півроку черкащанка Альона Преснякова готує вдома капкейки, макаруни, зефір, цукерки та інші кондитерські вироби. Дівчина вважає, ща секрет її успіху полягає в тому, що вона готує з любов’ю, – про це пише сайт «Суспільне.UA»
Випікати солодощі Альона почала після того, як їм на весілля подарували електричну пічку: «Я стала випікати, мій чоловік підмітив, чи не хотіла б я займатися випіканням на замовлення». Дівчина каже, що не всі десерти вдавалися відразу: «Коли я вчилася робити макаруни, то випікала їх 9 разів, із них тільки 2 рази виходили».
Зі слів дівчини, щоб солодощі були смачніші, до них треба додавати частинку своєї любові: «Я віддаюся цій справі повністю, я розпочинаю роботу з душею, з любов’ю, бо мені це дуже подобається».
За словами черкащанки, натхнення для декорування вона бере в інших майстрів. Нині дівчина розширює асортимент кондитерських виробів та розвиває свої сторінки у соціальних мережах.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram