Черкаські волонтерки нарощують активності у плані забезпечення бійців АТО якісним харчуванням. Не меншою популярністю ніж «сушені» супи та борщі користується перемелене сало з часничком, інформує ГромЧе.
«Ось він – український наркотик. Сало з часником – одна з найулюбленіших страв наших захисників», – пише на сторінці групи у Фейсбук волонтерка ініціативи «Наш батальйон» Ірина Кестер.
Волонтери вважають цей продукт незамінним на передовій, адже сало з часником довго зберігається.
«Його можна їсти з гарніром, додавати до каш, просто намазувати на хліб або їсти в прикуску з сухариками. Про сало можна говорити безкінечно, а можна зробити свій внесок у створення цієї неймовірно смачної та поживної страви», – констатує Ірина Кестер.
Щоб долучитися до спільної справи достатньо передати волонтерам сало, банки з кришками-закрутками та чорний мелений перець. Окрім цього всі охочі можуть безпосередньо узяти участь у приготуванні продукту.
Охочі долучитися до волонтерської діяльності можуть звертатися за адресою: вул. Благовісна, 170 (приміщення колишньої Тютюнової фабрики, вхід з вул. О.Дашкевича). Деталі за телефонами: (063)964-83-08, (063)363-56-15, (063)227-96-14.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram