"Курку по-бандерівськи" для українського фронту готують у 17-й школі в Черкасах.
Майже 600 кг курятини та 100 кг м’яса за півтора дня. Саме стільки керівництво, вчителі, технічний персонал та учні Черкаської спеціалізованої школи № 17 переробили на тушонку в банках і тушковане м’ясо у відерцях.
Уже другу добу у три зміни вони працюють у шкільній їдальні: миють, чистять, ріжуть, готують, розкладають.
- Усе це було б неможливо без допомоги підприємства МХП, яке надало 600 кг свіжої, якісної та відбірної курятини. Й одного з батьків школи, який купив 2 тонни яловичини. Вже сьогодні частину яловичини переробила власними силами Наталія Лисенко - власниця напівфабрикатів "Dancing Duck", яка й розпочала з перших днів війни допомагати армії, ТРО та переселенцям власною продукцією з фермерського господарства. Там теж цифри - на понад тонну м’яса. Величезна подяка батькам школи та небайдужим жителям Черкас за кожну морквину, цибулину, баночку, кришечку і відерце. Ви - неймовірні, незламні, як усі українці зараз! - розповідає директор школи Дмитро Бунякін.
Продукція виготовлена в 17-й школі уже поїхала в різні куточки України до підрозділів ЗСУ, ТРО та для біженців.
Дирекція школи закликає тих, кому потрібна провізія звертатися до Дар'ї Бунякіної (https://bit.ly/3i0GGBi).
За інформацією пресслужби департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram