
Фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб завершили проведення епідеміологічного розслідування групового захворювання на гостру кишкову інфекцію, що пов’язане із вживанням страв, виготовлених у тальнівському кафе «Люкс».
За результатами епідрозслідування встановлено, що потерпілі захворіли після вживання печінкового торту, забрудненого Salmonella Enteritidis v. Jena.
У закладі харчування силами фахівців Черкаського обласного ЦКПХ була проведена заключна дезінфекція з наступним лабораторним контролем якості.
Завдяки вжитим протиепідемічним заходам спалах оперативно ліквідований.
За інформацією ДУ "Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram