
На Черкащині продовжують зводити кулінарний хаб. Об’єкт споруджують коштом обласного бюджету та державної субвенції. Необхідне обладнання вже придбано, нині тривають будівельні роботи.
Хід реалізації проєкту перевірив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Під час робочої поїздки він обговорив із замовником, проєктантом і підрядником поточні питання, зокрема щодо енергетичних потужностей.
— Роботи просунулися відчутно, об’єкт на моєму контролі, — зазначив Ігор Табурець. — Кулінарний хаб стане навчальною базою для кухарів, які зможуть підвищувати кваліфікацію та впроваджувати сучасні стандарти харчування в школах.
Будівництво хабу є частиною реформи шкільного харчування, яку підтримують перша леді Олена Зеленська та Проєктний офіс реформи системи шкільного харчування.
За інформацією пресслужби Черкаської ОВА
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram




