
Багатофункціональний простір для навчання та підвищення кваліфікації кухарів створюють в області. Цей проєкт реалізують у межах реформи шкільного харчування.
Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець пояснив, у кулінарному хабі навчатимуть «агентів змін».
– Ми можемо модернізовувати інфраструктуру харчоблоків, що й робимо, але без фахівців, які опанували сучасну і здорову рецептуру, не матимемо потрібних результатів. Усе працює лише в комплексі.
Наразі на об’єкті тривають роботи. З підрядником узгодили поточні питання. Проєкт реалізують коштом державної субвенції та обласного бюджету. Необхідна техніка та обладнання вже закуплені.
– Консультуємось з командою першої леді Олени Зеленської, яка патронує цю реформу, – наголосив Табурець. – Ціль – реалізувати проєкт уже цього року.
Нагадаємо, в області вдалося оновити вже 60% харчоблоків. З них 10 – коштом державних субвенцій. Нині 4 проєкти перебувають у роботі.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram