З 4 до 6 червня у місті Києві вдруге проходив Чемпіонат України з кулінарного мистецтва.
Захід провели з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей, підвищення рівня підготовки фахівців.
Від ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» участь у професійному конкурсі взяв учень Ярослав Недбайло під керівництвом викладача Булатецької Л.В. За результатами участі в чемпіонаті в номінації «Основна страва з м’яса» серед юніорів Ярослав виборов срібло.
Чемпіонат оцінювало журі у складі відомих шеф-кухарів Німеччини, Сербії, Білорусії та України.
За три дні учасники чемпіонату відвідали безліч виступів спікерів із питань безвідходного виробництва сировини та повернення до локальних страв продуктів, кваліфіковані майстер-класи за новітніми технологіями приготування страв.
За інформацією прес-служби Черкаської ОДА
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram