Кухарів черкаських дитячих садочків навчатимуть новим технологій приготування страв з Нового меню.
14 вересня о 14.00 за ініціативи департаменту освіти та гуманітарної політики відбувся одноденний семінар – практикум «Нове меню для закладів дошкільної освіти: розробка, технології, впровадження» у приміщенні Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.
Семінар – практикум мав на меті розібрати основні складові нового меню, напрацювати механізми впровадження безпечного харчування, навчити технологічних прийомах приготування нових страв для дітей дошкільного віку.
За інформацією пресслужби департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Нагадаємо, Смілянин ледь не згорів живцем у будинку, бо заснув з цигаркою
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram