Student Fest «HoReCa – 2018» виявився активним тімбілдінгом – заходом на згуртування студентського та професорсько-викладацького складу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС, формування сильної команди однодумців, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей.
Про це інформує "Дзвін".
Особливо виразно це проявилося в кулінарному змаганні на звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва – кулінарний батл «Красиво. Креативно.Смачно», де об’єдналися особисті здібності і амбіції кожного члена команди, де учасники та глядачі отримали заряд позитивної енергії не на один день.
У змаганнях прийняли участь чотири команди по три учасника в кожній: 11-гр, 21-гр, 31-гр, 41-гр – групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Конкурс передбачав приготування, оформлення та презентацію страв (холодна закуска, салат, десерт, страва для дітей) та напою. На виконання кожного із завдань було відведено 5-10 хв., за які необхідно було продемонструвати не лише кулінарні знання та вміння, а й витримку, кмітливість, стресостійкість, дисциплінованість та командний дух.
Пропонуємо кілька фото з цієї непересічної події, надані прес-службою вишу.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram