Фахівці Держпродспоживслужби перевірили літні дитячі табори у Черкаському районі. Спеціалісти промоніторили якість їжі, питної води та дотримання норм харчування.
29 літніх таборів відпочинку та оздоровлення, створених на базі освітніх закладів Черкаського району, розпочали роботу. Нині там на відпочинку перебувають більше півтори тисячі дітей.
Проведено дослідження двадцяти змивів на бактерії групи кишкової палички, двох зразків харчових продуктів на бактеріологічний аналіз, двох зразків питної води на мікробіологічні показники. Усі дослідження без відхилень.
Також приділено увагу виконанню норм харчування, дотриманню перспективного меню, погодженого з Держпродспоживслужбою та технології приготування страв. Діти мають споживати різноманітні страви із м’яса, риби, яєць, молочних продуктів, салати зі свіжих овочів і зелені фрукти та соки.
За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram