Уманчанка Марина Собко потрапила до двадцятки кращих шеф-кухарів України й нині змагається в кулінарному шоу “МастерШеф. Професіонали-3”.
Про це повідомляє “Уманьnews. City”.
25-річна Марина Собко родом з міста Умань. Працювала шеф-кондитером в популярних ресторанах і кондитерських: Confiserie JUST, Grand Admiral Resort & SPA, Relax Park Verholy, Queen Kyiv, Sugary Lab. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. Мріяла стати дизайнером, навчалася у школі мистецтв. Вивчилася на кухаря, але не планувала працювати за спеціальністю. Зізнається, що на кухню потрапила випадково, але зрозуміла, що там можна творити.
Марина ─ фіналістка Чемпіонату України з кондитерського мистецтва DGF, мріє представити Україну на чемпіонаті світу.
Має численні авторські кондитерські розробки. Одна з останніх, яку вона презентувала своїм підписникам у фейсбуці – “Bonbons de MARINA SOBKO”.
– На кожну цукерку я розробляла окремий авторський рецепт, який не залишить нікого байдужим, – розповіла кондитерка.
Після участі в шоу “Король десертів” уманчанку визнали однією з кращих серед кондитерів країни. Коли її запросили до участі в проєкті “МастерШеф. Професіонали-3”, вона зізналася, що погодилася відразу. Найціннішим здобутком проєкту вважає знайомство з професіоналами найвищого класу – “маньяками” своєї справи.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram