У Черкасах запрошують на майстер-клас із альтернативного способу заварювання кави. Цієї неділі, 1 жовтня, в одній із кав’ярень міста проведуть «кавовий» воркшоп «Пуровер: як це робиться». Це вже другий безкоштовний майстер-клас, який проведуть у Cult Coffee, пише "ГромЧе".
На майстер-класі розкажуть історію пуровера, поділяться способами приготування кави та розкриють секрети вибору зерен для якісного напою. Також у кав’ярні цього разу виступить власниця кафе «Білий кролик» Анастасія Рубежанська.
«Ми будемо проводити подібні заходи двічі на місяць, – розповідає у коментарі «ГромЧе» засновник проекту Cult Coffee Вадим Рогуляк. – На свої майстер-класи ми обов’язково запрошуємо одного титулованого гостя з теми заходу. Спільно з нашими баристами він розповідає і демонструє свою майстерність».
Додамо, що пуровер – це один із способів заварювання кави. За цим методом, гаряча вода проходить через мелену каву, яка знаходиться у спеціальній ємності з паперовим фільтром.
На захід запрошують поціновувачів кавових напоїв. У процесі навчання гостей обіцяють пригостили кавою від майстра.
Майстер-клас «Пуровер: як це робиться» відбудеться у Черкасах у неділю, 1 жовтня, о 12:00 у кав’ярні Cult Coffee ( бул. Шевченка, 195). Вхід вільний.
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram