Причина №1. Здоров’я
Пароварка — незамінний помічник людей, які дотримуються здорового харчування. Серед усіх способів термічної обробки саме приготування на пару забезпечує збереження максимальної кількості вітамінів і мікроелементів у складі продуктів. До того ж, пароварка не потребує додавання олії — а це вагомий плюс для вашої фігури.
Причина №2. Універсальність
Пароварка універсальна. З її допомогою можна готувати рибу та м’ясо, крупи та овочі, або ж швидко розігріти їжу чи простерилізувати пляшечки для дитячого харчування.
Причина №3. Зручність
В пароварці їжа точно не пригорить — при цьому вам не потрібно контролювати процес приготування, участь в якому взагалі обмежується встановленням таймера зворотного відліку.
Причина №4. Місткість
Сучасні пароварки обладнуються двома або трьома паровими чашами, які можна використовувати як незалежно одна від одної, так і спільно. Це дозволяє економити час, одночасно готуючи різні страви. Сумарний обсяг місткостей може досягати 10 л, і це хороша новина для тих, хто потребує великих порцій.
Причина №5. Автоприготування
Просунуті пароварки мають функцію автоматичного приготування страв. Від користувача потребується лише вказати вагу й тип продукту, а оптимальний час і режим пароварка обере сама.
Причина №6. Приємна ціна
За даними сервісу порівняння цін E-Katalog, вартість пароварок в інтернет-магазинах України стартує від 380 грн. Це набагато дешевше не тільки мультиварок, але й середньостатистичних блендерів.
*розміщено на правах реклами
Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram