Продовжити дію закордонного паспорта на п’ять років: як це зробити в Черкасах

14 березня 2022, 22:24

Українці можуть продовжити термін дії свого закордонного паспорта на п'ять років. Міграційна служба ввела такі новації з 1 березня через російську агресію.

Про це повідомила головна спеціалістка із зв'язків з громадськістю управління Міграційної служби області Ірина Єршова, пише Суспільне.

За словами Ірини Єршової, для продовження терміну дії закордонного паспорта потрібні український і закордонний паспорти та заява. До закордонних паспортів стало можливо вносити інформацію про дітей від народження і до 18 років.

"Для цього потрібні: свідоцтво про народження дітей, дві фотокартки розміром 3,5 на 4,5, внутрішній паспорт батьків та закордонний паспорт, в який вноситимемо цю інформацію", – поінформувала спеціалістка.

Ірина Єршова розповіла, що чекати на оновлені дані після подання документів потрібно буде один – два дні. Все залежить від навантаження на працівників.

Відповідну постанову про продовження строку дії паспортів громадян України для виїзду за кордон прийнято Кабінетом Міністрів України 28 лютого 2022 року у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації та введенням воєнного стану на усій території України.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору