Фреймут у Черкасах розповість про результати своєї перевірки

04 листопада 2016, 23:46

372857

На центральній площі Черкас 5 листопада відбудуться зйомки програми "Новий інспектор Фреймут. Міста". Ведуча програми "Новий інспектор Фреймут. Міста" на "1+1" Ольга Фреймут проінспектувала місто Черкаси, повідомляє vikka.ua з посиланням на прес-службу телеканалу.

Телеведуча провела в місті кілька днів і перевірила молочний завод "Волошкове поле" і місцевий пологовий будинок. Крім того, Ольга Фреймут оцінила безпеку на вулицях Черкас.

5 листопада, о 15.00 на головній площі міста (Соборна площа) Ольга Фреймут підведе підсумки перевірки і розповість, що вразило її найбільше в Черкасах. На площу запрошуються всі жителі міста.

Нагадаємо, в програмі "Новий інспектор Фреймут. Міста" Ольга Фреймут з командою експертів і таємних агентів перевіряє міста за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина і еліта. Телеведуча не тільки вказує на проблеми, а й показує, як живуть мери міст. Кожний заклад, який вразить Ольгу Фреймут "добром чи злом", отримає відзнаку "Гордість міста" або "Ганьба міста" - в залежності від якості послуг, які вони надають.

Водночас сьогодні черкаські патрульні оштрафували Ольгу Фреймут.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору