сьогодні
06 грудня 2016

07:05

За виробництвом м’яса Черкащина друга в Україні

12216

У січні-серпні 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року у Черкаській області тонн було вироблено 287,3 тис. м’яса (в живій вазі). З таким показником регіон опинився на 2-му місці. Лідером з виробництва м’яса стала Вінницька область, в активі якої 298,6 тис. тонн.

Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область. Її здобутки заважили на 192,8 тис. тонн.

Про це свідчать дані державної статистики, пише Діловий регіон.

Загалом протягом січня-серпня 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м’яса (в живій вазі) зросло на 1,1% до 2,012 тис. тонн.

Найменші показники продемонструвала Луганська – 17,5 тис. тонн, Миколаївська – 21,2 тис. тонн та Сумська області – 37,7 тис. тонн.

  
Коментарі - 0

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*


*

* Модератор має право без попередження та додаткових пояснень видаляти коментарі, які не відповідають ПРАВИЛАМ сайту.

КАЖУТЬ ЩО...
Олег
Олег
Заправку під Золотоношею пограбували особи з символікою громадської організації, – прокуратура (фото)
СОЦ. МЕРЕЖІ
Читайте нас на Facebook

AVTOsale.ua-всі пропозиції з продажу авто Вашого міста.
Слідкуйте за свіжими новинами в Україні на UKR.NET
Афіша всіх фільмів в кіно на KINOafisha.ua.
Погоду в Черкасах на тиждень дивись на Sinoptik.ua.