Весняне меню: скільки коштуватиме черкащанам овочевий салат?

23 травня 2018, 17:44

Травневий салат поповнився широким вибором весняних овочів та зелені. Це й молода капуста, зелена цибуля, свіжа редиска, кабачки. «Економіка Сьогодення» дослідив цінову політику весняних овочів на Черкаському центральному ринку.

Так, середня ціна огірків – 28-45 грн за кілограм, помідорів – 35-50 грн. Усе залежить від якості.

Редиска коштує 15-17 гривень за кілограм.

Молода капуста коштує 19 грн.

Додати петрушки чи кропу вартуватиме 5 гривень за пучок, листя салату та руколи – 8 грн., а пучок зеленої цибулі коштує 6 грн. Продавці також пропонують м’яту за 10 грн.

Кілограм молодої картоплі вартує 25 – 35 грн. За свіжі кабачки продавці просять 18 грн.

Вгору