Огірок “Небесна сотня” та гарбуз “Аеропорт”: у Черкасах з’явилося дивне насіння овочів

27 квітня 2016, 23:46

1

Черкаський виробник насіння вшанував бійців АТО та Небесну сотню у назвах своєї продукції. Морква "Революція", гарбуз "Аеропорт", кабачок "Патріот", а також огірки "Айдар F1", "Азов F1", "Добровольці F1", "Небесна сотня" та "Українські кіборги" – насіння таких сортів з'явилися на полицях черкаських магазинів, інформує vikka.ua.

Випустили виробники таку продукцію під серією "Для тих, хто любить Україну". На упаковці вони переконують, що це "справжній подарунок молодих українських селекціонерів". Також є інформація, що продукт відповідає вимогам ДСТУ.

2

 

Взяти коментар з приводу походження назви сортів у керівництва компанії нам не вдалося. За телефоном, що вказаний на упаковці, відповіла продавчиня. За її словами, центральний офіс підприємства розташований у Києві, а такі нові сорти вони продають уже другий рік поспіль. Чому для нових сортів вирішили обрати саме такі назви, вона не знає. Каже: це вирішує керівництво.

Такий оригінальний підхід маркетологів містяни сприйняли досить неоднозначно. Про такі комерційні новації голова черкаського осередку ЦК "Азов" Дмитро Кухарчук вперше почув від журналістів. Визнає: це дещо неетично, але не так страшно.

"У принципі нічого страшного я в цьому не бачу. Назвали то назвали. Я на такі дрібні речі не звертаю уваги. Впевнений, їх ще буде дуже багато. Можливо, це дещо неетично, але не можу сказати, що це мене дуже зачіпає", – зазначає  Дмитро Кухарчук.

А от обговорюючи це питання у соцмережі, більшість містян обурилися такому маркетингу, назвавши це маніпуляцією та використанням патріотизму українців з метою просування продукції.

3 4 5 6

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору