Вулицями Черкас роз’їжджає диво-автомобіль (фото)

25 грудня 2015, 09:33

261558

Вулицями Черкас їздить незвичайне авто, котре дивує своїм виглядом жителів міста. Автівка пофарбована в білий колір, на її капоті розташована корона, а кузов має незвичайну форму.  Автомобіль ззовні нагадує гібрид радянської "Волги" та карети.

Власник диво-автомобіля Сергій радіє увазі з боку містян, пишається своїм автомобілем та називає його весільною королівською каретою, інформує vikka.ua.

"Я сам зробив це авто з "Волги" ГАЗ-21. На це пішло 2 роки. Спочатку навіть не думав, що ця ідея стане такою затратною по часу і фінансах. Ззовні та всередині все виконано своїми руками. Прийшлося продумувати кожну деталь, підбирати кожен гвинтик", - розповідає Сергій. Він зізнається: щоб втілити мрію в життя, йому довелося продати будинок, котрий залишився йому у спадок від дідуся.

Facebook / Dmitriy Korovin

Facebook / Dmitriy Korovin

Наразі Сергій має власний міні-автопарк, в якому, окрім весільної королівської карети, є кабріолет "Волга" та "Ауді". Всі машини білого кольору і призначені для обслуговування весіль та інших свят. Саме таким бізнесом вже 7 років займається їх власник.

У користувачів соціальних мереж фото автомобіля викликало чимало емоцій: одні захоплюються диво-автомобілем, а інші вважають його чудернацьким та жартома називають "катафалком на колесах".

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору