Майбутня дружина черкаського видавця говорила йому “до побачення”

10 лютого 2015, 07:40

10965904_697240867059351_1247898165_nПро кохання можна говорити безкінечно… Кожна історія любові вчить нас чомусь новому, дарує різнобарвні емоції й безцінний досвід. А чого навчило це почуття наших співрозмовників? in.ck.ua пропонує вам 2 з 9 історій з життя, яка доводить, що кохання може бути різним, але завжди прекрасним.

Олександр Третьяков, директор видавництва «Брама-Україна»

Ми познайомилися 15 років тому. Ольга була журналісткою телеканалу «Ільдана», готувала фільм про Любов Зоріну, книгу якої я видавав. Можна сказати, що нас познайомила любов, а потім вже Зоріна. Тепер ми вважаємо її нашою хрещеною мамою. Мені, колишньому журналістові, було цікаво, як нині працюють мої колеги. Тому я щиро зацікавився тележурналістикою… точніше, журналісткою... Зайшов у редакцію, щоб віддати книгу, яку вони хотіли використати у фільмі. Довго не хотів йти, все розпитував у Ольги, де навчалася фаху, хто викладав в університеті, де працювала... Вона мені – «До побачення!», а я все стою і не йду. Ну що ви хочете: молода красива дівчина, член Спілки журналістів, як і я…

Гучного весілля у нас не було, ми взяли церковний шлюб, повінчав нас отець Валерій Копійка. Я сказав Ользі: «Якщо й вінчатися, то тільки у справжнього священика». До народження дітей ми багато подорожували Черкащиною: Корсунь, Стеблів, Лисянка, Легедзине, Канів. Кожного року їздили на 3-4 книжкові фестивалі у Львові, Полтаві, Запоріжжі, Києві. Найпамֹ’ятніша поїздка на фестиваль української культури до Кракова на запрошення Ягелонського університету. Там ми були єдиними видавцями з України.

Діти у нас з’явилися через сім років після знайомства. Знаєте, як кажуть – сім років мак не родив… Отак сталося і в нас. Зараз у нас первісток Любомир та донька Соломійка, молодша на 3 рочки. Другу дитину, до речі, народжували вдома самі. Мій друг лікар, коли дізнався про такі пологи, почав відверто мене матюкати. А потім сказав: «Все ж, ви молодці. Знаєш, що вам допомогло? Тільки віра один в одного».

У сімейному житті не можна мовчати, терпіти. Потрібно давати волю емоціям. Тому що це бомба уповільненої дії. А ще треба вміти пропускати деяку інформацію повз вуха, як фільтр. Визначальний фактор – діти, вони неабияк об'єднують. А порад, як зрозуміти, «твоя» це людина чи ні, не існує. Якщо хтось і наважиться їх давати, то вони все одно будуть засновані на власному досвіді.

В День св. Валентина устройте любимым настоящий праздник! Лучшие салоны красоты Киева предоставят весь комплекс косметических услуг, подарив вашим любимым настоящее наслаждение.

Усі найцікавіші новини Черкас та регіону можна отримувати на нашому каналі в Telegram

Поділитись
Вгору